Tururi in Bucuresti

Tarife

Numar de persoaneTarif/persoana
20-4899 
8-19119 
4-7139 
2-3169 

Durata: aproximativ 12 ore (09:00 – 21:00)

Rezerva


Ai auzit vreodata despre Bucuresti povestiri controversate? Esti curios sa afli care este adevarata savoare a orasului? Te invitam sa vizitezi “Micul Paris” si sa-l descoperi tu insuti!

Iti vom arata minunatiile orasului, iti vom povesti istoria care-l cladeste si te vom invita sa gusti aventura specific romaneasca a locuitorilor sai. Vechi, nou, confortabil, problematic, frumos, urat, simplu, sofisticat, straniu, incredibil, sunt cateva arome care se imbina si dau gustul unui Bucuresti unic si de neuitat.

Lasa-te purtat pe aripile muzicii romanesti pentru numai o zi si iti garantam ca, la sfarsitul zilei, vei dori sa revii in Bucuresti macar inca o data in viata!

Pe traseu vom vizita: Muzeul Satului, un muzeu in aer liber in care vei gasi laolalta bogatia si varietatea stilurilor arhitecturale specifice vietii taranesti din Romania, Muzeul Costumelor Traditionale Romanesti precum si Casa Poporului (in prezent Palatul Parlamentului), cel mai puternic simbol al Romaniei, recunoscut in intreaga lume, cea mai mare constructie din Europa si a doua din lume.

Vom calatori prin zona centrala a capitalei pasind prin locuri incarcate de istorie si vom admira: Casa Scanteii, Arcul de Triumf, Palatul Marelui Voievod Mihai, Muzeul Taranului, Muzeul Antipa, Palatul Victoria – Guvernul Romaniei, Academia Romana, Palatul Regal, Ateneul Roman, Centrul Militar National, Gradina Cismigiu, Opera Romana, Piata Revolutiei, Palatul Vechi al Parlamentului, Banca Nationala si multe altele.

Inainte de cina vom poposi in Centrul Vechi al Bucurestiului pentru o ora de plimbare, relaxare si cumparaturi. Aici putem arunca o privire in anticariatele bucurestene, galeriile de obiecte de arta vechi si noi, cafenele, magazine si restaurante care, impreuna, pastreaza farmecul aparte al Bucurestiului de altadata.

Pastrand inca gustul vechiului Bucuresti, vom incheia turul cu o cina specific romaneasca, in care iti vei desfata simturile cu mancaruri si bauturi traditionale romanesti vestite in toata lumea, acompaniate de muzica si dansuri traditionale.

Nu-ti spunem mai multe, te lasam sa descoperi un oras care n-ai fi crezut ca exista: Bucuresti, “micul nostru Paris!”

Tariful include: 

  • transport; 
  • ghid / asistenta turistica in limbile engleza, franceza, spaniola, polona, rusa;
  • taxele de intrare la Muzeul Satului, Muzeul Costumelor Traditionale Romanesti si Casa Poporului;
  • masa de pranz;
  • cina romaneasca;
  • toate taxele aplicabile (TVA, taxe locale).

Tariful nu include: 

  • taxele foto sau video pentru obiectivele vizitate; 
  • alte cheltuieli personale; 
  • supliment pentru ghidaj in alte limbi (ebraica, chineza, japoneza): 7 euro/persoana.

Variante mai scurte sau personalizate ale turului de Bucuresti sunt disponibile La Cerere.

 Rezerva