Sporturi de iarna

Iarna este sezonul alb, sezonul rece, dar nicidecum sezonul hibernarii! Nu pentru noi, amatorii de sporturi de iarna! Pentru ca o asteptam de aproape un an!

Pentru ca suntem pe partii imediat ce acestea sunt acoperite cu suficienta zapada. Invatam sau repetam sau experimentam lucruri noi care ne tin entuziasmul la maxim si adrenalina la cote maxime, nu conteaza, bine ca suntem pe zapada si avem un ceai cald alaturi! Oricum am cadea si oricat ne-am tavali, nu avem cum sa ne murdarim! Si, in eventualitatea in care chiar se intampla sa cadem, hopa sus si o luam de la capat!

Partener Oficial pentru sporturile de iarna:

Ski & Snowboard

Ah! Cu cata nerabdare asteptam prima zapada! Ascultam la stiri buletinele meteo sa auzim in sfarsit: partiile sunt pline de zapada, numai bune pentru practicarea sporturilor de iarna! Schiurile sau placa de snowboard sunt deja pregatite, claparii asteapta cuminti si ei, echipamentul este deja in bagaj! Si daca nu sunt, gasim de inchiriat la fata locului!

Pentru toti iubitorii sporturilor de iarna de orice varsta, indiferent de nivelul de experienta la care va aflati, incepatori sau initiati, copii sau adulti, monitorii nostri va stau aproape pentru a va consilia in deprinderile acestor activitati.

Snow rafting & Snow tubing

Sunt sporturi care va ofera senzatii extreme. Sunt perfecte pentru team-building-uri sau alaturi de prietenii. Oricare ar fi evenimentul pe care il celebrati, aceste sporturi il vor duce la extrem. Snow raftingul aduce bucurie tuturor membrilor familiei, inclusiv celor mici. Incantarea de a sari cu un snowraft pe o panta acoperita cu zapada aduce amuzament pe fetele tuturor. Nu aveti nevoie de lectii speciale pentru a va bucura de aceasta activitate.

Se zvoneste ca snow-tubing-ul a aparut prima oara in anii 1820 in Alpi. Tubingul pe zapada este o activitate de iarna asemanatoare cu saniusul, dar mai distractiva. Acest tip de activitate are loc intotdeauna pe un deal sau o partie, folosind gravitatia care va aduce la baza in cateva momente. Datorita unui grad scazut de frecare intre barcile de rafting sau tuburi si zapada, viteza prinsa de acestea este considerabila, mai ales pe pante abrupte.

Airbord

Airboard-ul este o sanie pe perne de aer, cu manere, o talpa de cauciuc si sine. Practic este ca si cum ai merge cu sania pe burta, ca in copilarie, dar in conditii mult mai sigure. Airboard-ul este mult mai moale decat o sanie si astfel se elimina riscurile de accidente, deoarece materialele din care este fabricat amortizeaza cu succes orice soc. Riscurile sunt cu atat mai mici cu cat stratul de zapada este mai mare.

Viteza pe care o poti atinge cu airboard-ul pe partie poate concura viteza unei masini. Practic, cu cat greutatea practicantului este mai mare, cu atat viteza este mai mare. Acest sport este recomandat si pentru copii. Airboarding-ul este ideal pentru team-building-uri. Inainte de utilizare, airboard-ul trebuie umflat cu aer. Pe partea inferioara este prevazut cu caneluri, care inlesnesc executarea de viraje si asigura opriri rapide. Spre deosebire de snowboarding, airboarding-ul nu necesita o multitudine de echipamente speciale si este foarte usor de invatat.

Drumetii montane

Si daca nu va plac activitatile intense, tot gasim solutii pentru corp si suflet: o drumetie de cateva ore pe splendidele carari de munte ajuta perfect la oxigenarea organismului si la tonifiere. Potecile padurilor montane va vor purta prin locuri de o frumusete uimitoare si veti face popasuri in luminisuri. Luati-va prietenii sau familia si urmati-ne intr-o astfel de escapada!