Aventura & Sport

Adrenalina? Curaj? Viata palpitanta? Va doriti o aventura pe cinste? Va doriti sa nu pierdeti timpul cu organizarea, sau nu stiti exact ce cautati si vreti sa vedeti care ar fi optiunile?

Avem parteneriate solide cu profesionisti in oricare din activitatile de mai jos si cu siguranta va vom surprinde cu cele mai interesante activitati. Veti simti oriunde vom merge magia locului vizitat fiindca veti avea ocazia sa incercati si bucatele gustoase pregatite de localnici. Vom imbina peisajele spectaculoase cu atmosfera calda data de cei care ne vor fi prieteni in aventura noastra si ne vor impartasi experienta de viata si povesti ale locurilor.

Avand sprijinul unor profesionisti, reusim sa organizam aventuri care nu vor fi uitate nicicand pentru familii, grupuri de prieteni sau corporate, team-building. Avem o echipa completa si frumoasa: monitori de ski, alpinism, navigatie, scufundari, echitatie, experti in parapanta si motoparapanta, soferi de offroad, psihologi pentru evaluarea activitatilor echipei, ghizi de rafting, toti oameni de calitate care stiu sa creeze pentru dumneavoastra cadrul propice unei amintiri de neuitat alaturi de prieteni sau colegi de munca.


Echitatie

Inca din cele mai stravechi timpuri, interactiunea dintre Om si Cal, aceste doua minunate creaturi, a fost considerata sfanta. Calul a fost alaturi de Om in toate aspectele vietii: i-a fost camarad in lupta, i-a fost ajutor de nadejde la muncile campului, i-a fost mijloc de transport si calauza in calatoriile sale si, mai mult decat atat, i-a fost prieten fidel pana la moarte. Astazi toate aceste activitati impreuna cu Calul, cu mici exceptii, au ramas numai pentru agrement. Avem prilejul sa cunoastem mai bine aceasta faptura si sa invatam din intelepciunea lui ancestrala prin crearea de activitati care sa ne aduca laolalta, Om si Cal.

Detalii 


Sporturi de vara

Vine vara, bine-mi pare, sunt la munte sau la mare!!! Si da, poate chiar si la munte si la mare, pentru ca sezonul sporturilor de vara, care de fapt se intinde de primavara pana toamna, ne ofera suficient timp sa le facem pe toate! Toate sunt senzationale, toate sunt extraordinare, pe toate le putem face fara sa fim mari cunoscatori, pentru ca vom fi insotiti peste tot de experti in domeniu, profesionisti care ne monitorizeaza indeaproape, iar singura noastra treaba e sa ascultam sfaturile lor si, in rest, sa ne simtim bine si sa ne distram!

Detalii 


Sporturi de iarna

Iarna este sezonul alb, sezonul rece, dar nicidecum sezonul hibernarii! Nu pentru noi, amatorii de sporturi de iarna! Pentru ca o asteptam de aproape un an! Pentru ca suntem pe partii imediat ce acestea sunt acoperite cu suficienta zapada. Invatam sau repetam sau experimentam lucruri noi care ne tin entuziasmul la maxim si adrenalina la cote maxime, nu conteaza, bine ca suntem pe zapada si avem un ceai cald alaturi! Oricum am cadea si oricat ne-am tavali, nu avem cum sa ne murdarim! Si, in eventualitatea in care chiar se intampla sa cadem, hopa sus si o luam de la capat!

Detalii