Hotel Ramada Parc

 

Adresa: Bd. Poligrafiei nr. 3-5, Sector 1, 013704 Bucuresti, Romania

Amplasament: Nordul Bucurestiului

Distante principale:

  • Centru: 5 km
  • Aeroportul Otopeni: 10 km
  • Romexpo: 0.5 km.

Descriere:

Hotelul Ramada Parc este locul unde confortul si estetica se intalnesc. Cele 267 de camere sunt confortabile si complet echipate cu facilitati de inalta tehnologie, pentru ca oaspetii sa se simta ca acasa.

Sloganul nostru este: nivelul superior de calitate si servicii, aceleasi preturi! Cu ocazia rebranding-ului ne-am imbunatatit: fatada noua, statie de cafea in toate camerele, noua linie de dotari de rasfat in baie, plapuma pe pat, mobilier nou in lobby, meniuri mai bune la restaurant, un nivel mai ridicat de servicii, in conformitate cu standardele internationale Ramada.

Scopul investitorului in acest proiect este de a oferi servicii de cea mai inalta calitate, conditii optime de cazare si confort, perfecte pentru a le face oaspetilor sederea cat mai placuta. mai placuta.

Servicii camere:

Minibar, auto-sistem controlat de aer conditionat, conexiune prin satelit, televizoare LCD cu Pay TV si canale de televiziune, internet wireless de mare viteza, linie telefonica internationala, seif, filtru de cafea si ceai, curatatorie si spalatorie, room service.

Camerele Business si Suite au acces gratuit la Vitality Wellness Club.

Servicii hotel:

Restaurante si bar, centru de conferinte, ATM in holul hotelului, arene de tenis si fotbal, parcare, transferuri de la / catre aeroport.<</p>

Solicita oferta