Hotel Marshal Garden

 

Adresa: Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1, Bucuresti

Amplasament: Centrul Bucurestiului

Distante principale:

  • Centru: 0 km
  • Aeroportul Otopeni: 15 km
  • Romexpo: 4.5 km

Descriere:

Situat in inima capitalei, in imediata apropiere a Pietei Romane si a Academiei de Studii Economice, pe Calea Dorobantilor, intr-o zona cu importante obiective si atractii turistice, Hotel Marshal Garden 5* va ofera posibilitatea sa descoperiti un alt fel de Bucuresti.

Desi se afla la numai doi pasi de unul dintre cele mai frenetice si animate locuri din capitala, hotelul nostru se bucura de multa liniste. Este o locatie privilegiata, in apropierea unor apreciate restaurante, cafenele, magazine, dar si a tuturor obiectivelor de interes.

Servicii camere:

Atat camerele standard cat si superior sau apartamentele, dispun de cartela magnetica pentru acces, climatizare, detectoare de fum, cablu TV, telefon in camera si in baie, acces gratuit la internet wi-fi, TV / monitor LED diagonala 81 cm, uscator de par/ priza pentru aparat de barbierit, produse cosmetice in baie, halat si papuci de baie, paturi mari cu saltele confortabile, lenjeria de cea mai buna calitate, mini bar, caseta de valori.

Servicii hotel:

Hotelul dispune de 63 de camere si apartamente spatioase, baruri si restaurante, sali de conferinte, parcare gratuita pentru 30 de masini, ascensor pentru persoane, mic dejun inclus in tariful camerei, acces gratuit la internet wi-fi, room service pana la orele 23:00, apel de trezire, servicii de curatat, spalat lenjerie, aparat de lustruit pantofi, pastrare bagaje, acces la presa locala, receptionare si transmitere fax, masaj, sauna, sala de fitness.

Solicita oferta