"Te iubesc!" intr-o ploaie de 1000 de trandafiri

 

Tarif: 5990 euro, care include:

  • calatorie dus-intors in Bentley Mk VI, de la hotel la iaht;
  • croaziera de trei ore la bordul unui iaht privat, avand in serviciu un capitan si un majordom;
  • cina pentru doua persoane cu aperitive, primul fel, fel principal, branza, desert, vin si sampanie;
  • lansarea a o mie de trandafiri de pe Pont des Arts.

Durata medie: aproximativ 4 ore, inclusiv transportul.

Info:

  • va rugam sa ne mentionati meniul dorit;
  • tariful nu include bilete de avion, cazare, alte servicii suplimentare.

 Rezerva 

Spune „Te iubesc!” intr-o ploaie de 1000 de trandafiri

La un moment ales, in intervalul 19:00 – 19.30, in urma unui apel telefonic de la soferul dumneavoastra, veti fi preluati de la hotel cu un luxos Bentley Mk VI, 1951.

Veti urca in masina si veti traversa Parisul, pentru a ajunge la malul Senei, la un iaht privat. Pe aceasta ambarcatiune de exceptie veti gasi punte din lemn de tec, lemn de mahon, atmosfera confortabila, toate acestea asigurandu-va, pe tot parcursul serii, lux, dulceata si romantism.

Confortabil stand pe o banca pe puntea exterioara, privind cum ultimele raze ale soarelui dispar, veti savura cateva aperitive delicioase si sampanie. Apoi, in timp ce va veti relaxa, iahtul va parasi portul. Veti fi condusi la masa voastra din sala de mese discret luminata, si veti descoperi, pe superba fata de masa, lumanari si petale de trandafiri.

Intr-un decor remarcabil, va veti putea bucura de o cină gourmet (meniu la alegere): o felie de foie-gras de rata cu floare de sare din Guérande, un filet de cod, tapenade negru cu clafoutis de legume mediteraneene si topit in praz, sortimente de branzeturi rafinate si, in cele din urma, biscuite de ciocolata cu cirese Morello, praline umplute cu orez si smantana cu fructe negre. Preparatele  gastronomice vor fi insotite de Leyssac Château Saint-Estephe 2001 si Vinzelles Pouilly 2006. Gustati preparatelor delicioase la lumina lumanarilo si ascultati muzica de lounge in timp ce obiectivele turistice cele mai somptuoase din Paris vor trece prin fata ochilor vostri: Turnul Eiffel, Grand Palais, Invalides, Place de la Concorde, Luvru si Palatul Notre Dame de Paris.

Pe masura ce va apropiati de Pont des Arts, renumit pentru lacatele lor de dragoste, iahtul va reduce brusc viteza si va opri sub pod. Majordomul va va conduce pe puntea din fata si veti observa ca niste trandafiri cad din cer. Un trandafir. Cinci trandafiri. Zece trandafiri. Cincizeci de trandafiri! O sută de trandafiri! Două sute de trandafiri! Cinci sute de trandafiri!! In doar cateva minute, o mie de trandafiri vor acoperi ambarcatiunea in intregime! Persoana iubita va fi absolut muta! Mai multe flori vor incheia calatoria lor pe suprafata apei, incadrand iahtul cu o colorata si parfumata perdea pe malul lacului. Vei pretinde atunci dragostea ta, in timp ce unii privitori in trecere pe Pont des Arts va vor aplauda ...