Pensiunea Valea Sipotului

Adresa: Com. Moroeni, Sat Dobresti, Str. Principala, Punct Carpinis, nr. 332, Dambovita, Romania

Amplasament: Parcul National Bucegi, DN 71

Distante principale: - Targoviste: 40 km - Sinaia: 10 km - Bucuresti: 118 km

Descriere:

Localizata la o altitudine de 900 de metri, in inima Parcului National Bucegi, un adevarat paradis neatins al naturii, inconjurata de paduri de fag si conifere de o frumusete inegalabila, ape limpezi si reci in care se vad uneori sclipind siluetele repezi ale pastravilor, Pensiunea Valea Sipotului este locul in care veti gasi linistea si relaxarea atat de mult cautate, beneficiind in acelasi timp de confortul oferit de serviciile selecte si facilitatile moderne ce vor sta la dispozitia dvs.

Amplasata pe o suprafata de peste 30.000 mp, cu larga deschidere la Drumul National 71, ce face legatura intre Targoviste si Sinaia, Pensiunea Valea Sipotului are ca scop satisfacerea celor mai exigente cerinte ale dvs, indiferent ca veti petrece aici o vacanta de neuitat, ca veti veni pentru a servi o apetisanta masa traditionala intr-o ambianta de exceptie, sau veti decide ca unul dintre cele mai importante momente din viata sa fie transformat intr-un eveniment magic, atat pentru dvs. cat si pentru invitatii dvs.

Fie ca veti opta pentru o partida de tenis sau fobal pe terenurile special amenajate, ca veti alege sa va initiati sau sa va desavarsiti in tainele echitatiei cu unul dintre caii pur sange arab, ori sa va bucurati de frumusetea peisajului servind un pahar de vin pe terasa restaurantului, Valea Sipotului este locul ideal pentru vacantele si week-endurile dumneavoastra.

Servicii camere:

Pensiunea este alcatuita din 14 camere, dintre care 11 camere duble, o camera dubla deluxe si 2 apartamente. Fiecare dintre acestea dispune de mobilier si dotari moderne, televizor LCD, televiziune prin satelit, mini-bar, acces internet, uscator de par si terasa ce ofera o priveliste de invidiat.

Alte servicii:

Restaurantul si terasa vin in intampinarea dvs. cu un meniu diversificat, iar echipa de bucatari este mereu pregatita pentru a satisface cele mai exigente gusturi. De asemenea, punem la dispozitia dvs. sala de conferinte, sala de jocuri, sala de fitness, si numeroase alte forme de agrement, pentru ca, indiferent de anotimp, sa va puteti petreceti timpul intr-un mod cat mai agreabil.

Lista serviciilor de agrement si a modalitatilor de petrecere a timpului liber include:

  • Echitatie (cai pur sange Arab, semigreu romanesc, ponei);
  • Ferma de animale;
  • Pastravarie;
  • Sala jocuri (biliard, tenis de masa, play-station 3, masa joc fotbal, air hokey, masa poker, sah, remi, jocuri carti);
  • Teren de tenis de camp;
  • Teren de fotbal;
  • Sala fitness;
  • Spatii de joaca pentru copii; 
  • Drumetii.

 Soicita oferta