Hotel Samaa

Adresa: Bd. Ion Mihalache, nr 319C, Sector 1, Bucuresti

Amplasament: Nordul Bucurestiului

Distante principale:

  • Centru: 5 km
  • Aeroportul Otopeni: 12 km
  • Romexpo: 1 km

Descriere:

Hotelul Samaa a fost construit din pasiune pentru arta, arhitectura si experienta in business pentru a satisface nevoile clientilor sai.

Atmosfera calda, personalul bine instruit, serviciile atente si primitoare, comoditatea de a sta intr-un hotel localizat convenient in centrul capitalei, cu imprejurimi si facilitati deosebite, va garanteaza petrecerea unui sejur relaxant.

Servicii camere:

Hotelul dispune de 22 de camere pe 5 nivele, in 3 categorii de camere, astfel: 4 camere twin, 11 camere duble standard, 6 camere duble superior si 1 apartament. Toate camerele dispun de TV led si cablu digital, conexiune internet gratis wi-fi, mobilier de inalta calitate, acces in camera pe baza de card, telefon intern, birou de lucru, minibar cu racitor, incalzire centrala pe timpul iernii, aer conditionat vara, produse ceai si cafea free.

Camerele twin, standard si apartamentul au in baie cabine de dus, uscator de par, telefon. Camerele superior sunt mult mai spatioase ca suprafata, iar in baie dispun de cada cu hidromasaj.

Servicii hotel:

Hotelul dispune de restaurant, receptie, room-service, bar, parcare.

Nota: Consumul bauturilor alcoolice este interzis in spatiile comune ale hotelului.

Solicita oferta