Hoteluri & Pensiuni


Nu conteaza motivul pentru care calatoriti, va putem oferi hotelul de care aveti nevoie. De la doua la cinci stele, in centru sau la periferie, sigur vom gasi cazarea potrivita pentru dumneavoastra.

 Detalii 

"Te iubesc!" in Paris


Ce poate fi mai romantic decat sa pui intrebarea vietii tale la Paris? Intr-o atmosfera de poveste, credeti ca va va putea refuza cineva? Trebuie doar sa va alegeti scenariul, de restul ne ocupam noi.

 Detalii 

Aventura & Sport


Pentru clientii nostri activi care sunt interesati in activitatile sportive clasice si extreme, am dezvoltat colaborari cu firme specializate in activitati outdoor, foarte variate si interesante.

 Detalii 

Tururi Bucuresti


Sunteti in Bucuresti si vi s-a terminat programul de lucru? Aveti planuri pentru diseara? Dar in week-end? Nu vreti sa cunoasteti orasul si sub alte aspecte? Va invitam la plimbare, vizitare si relaxare!

 Detalii 

City Break


Ca orice capitala europeana, Bucurestiul va poate oferi momente speciale alaturi de persoana iubita sau alaturi de prieteni. Probabil ati auzit multe despre Bucuresti, dar ce-ar fi sa-l vedeti cu ochii vostri?

 Detalii 

Vacante


Orice planuri va faceti pentru vacanta, va punem la dispozitie o gama foarte mare de destinatii. Avem contracte cu parteneri pe toate destinatiile lumii si colaboram cu ei pentru revanzarea serviciilor.

 Detalii 

Cazare

Cel mai important aspect al unei calatorii este cazarea. Oriunde in lume doriti sa calatoriti: Europa, America, Asia, Australia, Africa, da, chiar oriunde, va putem gasi hotelul potrivit!

Transferuri & Rent-a-car

Mobilitatea este importanta si este necesar sa fiti la locul potrivit, in momentul potrivit. Fie ca aveti nevoie de un transfer de la aeroport sau sa inchiriati o masina, contactati-ne!

Targuri & Expozitii

Pentru participarea dumneavoastra la targuri si expozitii, va putem asista in alegerea unui hotel potrivit, a unui transfer de la aeroport la hotel, precum si in organizarea altor servicii.

Evenimente

Compania dumneavoastra se poate baza pe noi atunci cand vine vorba de organizarea de evenimente corporate: conferinte, seminarii, licitatii, prezentari de produse, petreceri, team-buildinguri.

Bilete de avion

O componenta importanta in evaluarea eficienta a timpului in orice afacere, calatoriile cu avionul in tara sau in strainatate sunt din ce in ce mai necesare. Asteptam solicitarea dumneavoastra pe e-mail.

Asigurari medicale

Nu sunt obligatorii dar sunt calduros recomandate pentru calatorii in strainatate, fie calatorind cu avionul sau cu masina personala, oriunde in lume ati dori. Partenerul nostru de asigurari: Generali Romania SA.